Op zoek naar Den Bosch Theater?

 
Den Bosch Theater
THEATER ARTEMIS.
Kruistocht, een voorstelling gebaseerd op dat dikke boek van Thea Beckman over die kinderen die heel ver moeten lopen en die ene jongen in die moderne broek. Over het vijanddenken van vroeger en nu. VOORSTELLING WAARIN HOPELIJK NIETS GEBEURT 8. Monty Python voor kinderen. Artemis Nieuwsbrief Inschrijven. Twitter Facebook Instagram. Theater Artemis Predikheerenpoort 50 5211 NK Den Bosch T 31 73 6123 223 info@artemis.nl.
Theater Den Bosch alle theaters en theatervoorstellingen.
Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad? Theater Den Bosch of bekijk ook theaters in: Bergeijk, Bergen op Zoom, Breda, Cuijk, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Gemert, Helmond, Nuenen, Oosterhout, Roosendaal, Son, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught en Waalwijk.
Theater aan de Parade.
25 maart om 1500: uur Meer info. Directeur Harry Vermeulen vertrekt bij Theater aan de Parade. Foto-expositie met unieke kijk op Den Bosch op 1e foyer. Paul Groot in de rol van zijn leven. Pop aan de Parade in 2018.
Verkadefabriek.
Verkadefabriek draait ongekend goed jaar 10% meer bezoekers. Conny Janssen Danst Twee keer in april, reserveer op tijd je plekjes in de zaal. Romeo Julia Stout en messcherp van Toneelgroep Oostpool Trouw. Theater Artemis: De onzichtbare man 4 Met René van t Hof.
Parkeren Theater aan de Parade.
Parkeren Theater aan de Parade. Het Theater aan de Parade is gelegen in het centrumgebied van Den Bosch. Theater aan de Parade is het alom bekende schouwburgcomplex met een uitgebreid programma van films en voorstellingen, cabaret, toneel, musicals, dans en opera.
Theater aan de Parade, Den Bosch TheaterReserveringen.
Theater aan de Parade, Den Bosch, Parade 23. Den Bosch, Noord-Brabant 5211 KL Nederland Google Maps. In tien jaar tijd volgden er 9 albums en tien verschillende theatertournees, waarvoor het Nederlands publiek trouw ieder jaar opnieuw in de grote zalen van Nederland kwam kijken.
Theater s-Hertogenbosch Theaters en voorstellingen in s-Hertogenbosch.
Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad? Bekijk ook theaters in Bergen op Zoom, Breda, Cuijk, Roosendaal, Etten-Leur, Oss, Oosterhout, Helmond, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Vught, Waalwijk en Eindhoven. s-Hertogenbosch wordt ook wel Den Bosch genoemd.
De 10 beste hotels in de buurt van Theater aan de Parade.
Kerkstraat 69B, 5211 KE Den Bosch, Nederland. 02, km van Theater aan de Parade. Bekijk alle 15 BBs/pensions in Den Bosch. Verblijf in je eigen vakantiewoning in Den Bosch. Zoek in meer dan vakantiewoningen in Den Bosch. Bekijk alle vakantiewoningen in Den Bosch.

Contacteer ons