Op zoek naar bieb den bosch?

 
bieb den bosch
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Bibliotheek Openingstijden Bibliotheek Hinthamerstraat.
Geen koopzondagen bekend. Bibliotheek s-Hertogenbosch verzorgt in opdracht van de gemeente het bibliotheekwerk in Den Bosch en Rosmalen. Bibliotheek s-Hertogenbosch is opgericht in 1915. Met ruim 40.000 leden en bijna 700.000 bezoekers per jaar is het de grootste culturele instelling in de gemeente. StadsBiEB Rosmalen is gevestigd in Perron-3, het voormalig gemeentehuis van Rosmalen. StadsBiEB Centrum is gehuisvest in een historisch pand aan de Hinthamerstraat. In onze visie staan kennis en informatie, ontmoeting en ontwikkeling, genieten van lezen, kunst en cultuur centraal. De bibliotheek is er voor iedereen. Sinds jaar en dag stelt de Bossche Bibliotheek een enorme rijkdom aan kennis, cultuur en informatie beschikbaar aan alle inwoners van s-Hertogenbosch en omgeving. Naast lenen, lezen en ontmoeten biedt de Bieb ook gratis internetwerkplaatsen, koffie krantje.
Bibliotheek s-Hertogenbosch Home.
Hulp bij belastingaangifte. Ook zo gevoelig? Ook zo gevoelig? Interactieve lezing door Evelyn en Corina over hoogsensitiviteit bij kinderen. Nieuw in de bibliotheek: VerhaalTijd, samen genieten van een mooi verhaal. Feest in de Bieb met Bereslim en een voorleesspecial van Frank Groothof.
Bibliotheek De Meierij verdwijnt; NOBB en Bieb Den Bosch nemen het over Bericht Bibliotheekblad.
Of dat laatste ook gaat gebeuren met het bibliotheekwerk in Sint Michielgestel is nog niet zeker, want het college van deze gemeente wil de gemeenteraad in december twee keuzen voorleggen: Karmac of Bieb Den Bosch, gekoppeld aan een bezuiniging van 200.000 euro subsidie van ongeveer 450.000 naar 250.000 euro.
Bibliotheek Den Bosch Startpagina Facebook.
23 februari om 455.: Hallo bezoekers van de Bieb! Wij zijn Esmee, Laura, Vera, Mayra en Resy, wij studeren Communicatie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Wij zijn aan het onderzoeken hoe wij het merk Bieb bekender kunnen maken.

Contacteer ons