Meer resultaten voor den bosch lunch

 
den bosch lunch
5 hotspots in Den Bosch.
5 hotspots in Den Bosch. Klik of swype door de gallery voor 5 hotspots in Den Bosch. Ben je het niet met ons eens en had die van jou er absoluut bij gemoeten? Restaurant Pollevie 5 hotspots in Den Bosch.
Nul73 Lunch Diner.
Leuk om elkaar te ontmoeten in het meest eigenwijze lunch en dinercafé van Den Bosch, Nul73! Bezoek onze stadstuin of ons café voor een kop koffie met lekkers, een smakelijke lunch, verrukkelijk diner of ontspannen borrel. Wil je zeker zijn van een plekje bij Nul73?
Welkom bij Lunch Dinerrestaurant Christoffel Den Bosch.
Zowel voor de lunch als het diner is het mogelijk te reserveren. Tevens verzorgen wij de ontvangst van gezelschappen met heerlijke koffie en de echte Bossche bol. Voor gezelschappen vanaf 10 personen: Arrangement met 2 kopjes koffie of thee naar keuze met de enige echte Bossche bol van Jan de Groot. Te reserveren tussen 10 en 12 uur of tussen 15 en 17 uur niet op zaterdag. Neem HIER een kijkje om te zien wat er allemaal te doen is in Den Bosch op de dag dat u uw etentje gepland heeft.
Hotspots! Borrelen, lunchen en dineren in Den Bosch ELLE Eten.
Nieuwe restaurants in Amsterdam Ontdek dé hotspots van 2018. Deze borrel bar, die zich trouwens ook perfect leent voor de lunch en shared dining in de avond, zit misschien wel in het leukste pandje van de stad. De keuken brengt gerechten van over de hele wereld, maar de producten komen louter van leveranciers uit de buurt. Als koffieliefhebber kan ik jullie ook verklappen dat ze bij NomNom Bocca Coffee serveren en daar wordt natuurlijk iedereen blij van. NomNom, Postelstraat 79, s-Hertogenbosch. Op zoek naar een vegetarisch restaurant in Den Bosch?
Den Bosch eten centrum Roels: lunch, borrel en diner.
Geniet van een heerlijke lunch, een verfijnd diner of een gezellige high tea. Roels staat tot jouw dienst! Lunchen bij Roels: iedere keer verrassend. Breng een bezoekje aan ons restaurant in het centrum van den Bosch en geniet van een heerlijk hapje eten.
7 x echt lekker lunchen doe je hier indebuurt Den Bosch.
Foto: indebuurt Den Bosch. Een goede tosti, lekkere salade, cake of broodje: in welke mood je ook bent, bij lunchroom Van de Kaart kun je altijd terecht. Alles wordt hier vers gemaakt en kun je ook meenemen. Handig voor als je haast hebt! Van de Kaart lunch.
Lokaal 1650: Lokaal1650 Den Bosch sushi, walking dinner, restaurant.
Welkom bij Lokaal1650. In een informele sfeer genieten bij Lokaal 1650: een gepassioneerd shared dining concept waarin het delen van gerechten, ervaringen en producten van over de hele wereld centraal staat. Altijd van de hoogste kwaliteit. Dit alles ondergedompeld in Bossche gastvrijheid, want Den Bosch 4 keer op een rij meest gastvrije stad van Nederland.
BUURT.
BUURT is het plekje net buiten het centrum om lekker koffietjes te kunnen drinken en dan bedoelen we een hele goede kop koffie, op je laptop te kunnen werken, bij te kletsen, de krant te lezen, te lunchen, te borrelen, te lachen, lekkere wijnen te proeven, spelletjes te spelen, Wi-Fi te gebruiken, verschillende biertjes te proberen, te dineren en de hele dag in de zon te zitten. Kortom, een plek die van alle markten thuis is. 073 750 58 36 E-MAIL. Café Restaurant BUURT Den Bosch.

Contacteer ons