Meer resultaten voor binnenstad den bosch

 
binnenstad den bosch
Koopzondagen en avonden.
Onder het winkelen in het centrum van Den Bosch kom je verschillende culturele bezienswaardigheden tegen die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Binnendieze, het kronkelende water door de Bossche binnenstad die veel heeft betekend voor de handel en nijverheid in Den Bosch.
Shoppen in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Het is elke zondag koopzondag in de binnenstad van s-Hertogenbosch. Op deze koopzondagen zijn de winkels doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ontdek de samengestelde shoppingroutes. 13x leuke boetiekjes. 9x bijzonder design. 10x shop je cadeau's! Ontdek de Snellestraat. Leuk voor jong oud! Je vindt hier leuke boetiekjes, pop-up stores, schoenenwinkels en ook nog toffe eettentjes. Lees snel verder. Laat je inspireren. Casualz man vrouw, ieder een eigen winkel! Westside voor man, vrouw, art boeken. YaYa is zonder twijfel een must-visit! Mode accessoires van Lucy Lane. Tijd voor koffie? Banketbakkerij Jan de Groot. 5211 TW S-HERTOGENBOSCH. Coffeelab Den Bosch.
Parkeervergunning Gemeente s-Hertogenbosch.
Snorfiets/scooter ontheffing voor de binnenstad. Moet u als burger of bedrijf buiten de venstertijden maandag t/m zondag 07.00 en 12.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur en op donderdag tussen 21.00 en 22.00 in de binnenstad zijn met uw snorfietsers/scooters?
Huurwoningen Den Bosch Binnenstad Huis en appartement huren Den Bosch Binnenstad.
Onderstaand vindt u alle appartementen, kamers, studio's' en huizen te huur in Den Bosch Binnenstad. Gratis de nieuwste woningen in je mailbox. Schrijf je in bij Huurwoningen.nl en ontvang persoonlijke woning-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.
Koopwoningen Binnenstad-Centrum, Den Bosch Huizen te koop in Binnenstad-Centrum, Den Bosch funda.
Pastoor de Kroonstraat 90 5211 SR Den Bosch. ERA vbt Makelaars. Minderbroedersstraat 30 5211 EL Den Bosch. ATENZIJLSTRA Makelaars uxasrzyyecsfft. Smalle Haven 161 5211 TK Den Bosch. Pastoor de Kroonstraat 78 5211 SR Den Bosch. Stoofstraat 12 a 5211 ER Den Bosch.
DE OUDE BINNENSTAD.
Bosch van Drakestein, Commissaris van de Koningin van 1856 tot 1894 hij overleed in mei 1894 hij gaf een legaat van fl.10.000 de bouw vond plaats ter herinnering aan zijn echtgenote Elisabeth welke op 25 augustus 1884 overleed en de beide tweelingkinderen Paulina Maria en Henriette Wilhelmina Frederica die op 16-jarige leeftijd overledenop, resp.
Koopzondag Den Bosch 2018 Koopzondagen.NET.
Om uw koopzondag in Den Bosch helemaal af te maken kunt u na en dag winkelen in Den Bosch genieten van de enige echte Bossche Bol. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan Den Bosch. De winkelgebieden in Den Bosch zijn: de binnenstad, Rosmalen, Winkelcentrum de Rompert, Rivierenplein en de Molenhoekpassage.
Winkeltijden Gemeente s-Hertogenbosch.
Donderdag is koopavond in de binnenstad. Extra koopavonden in de binnenstad worden niet door de gemeente, maar door winkeliersvereniging Hartje Den Bosch vastgesteld. Zij maken deze data bekend via posters op winkeldeuren en in etalages. In Rosmalen en Helftheuvel is koopavond op vrijdag.

Contacteer ons