Resultaten voor den bosch museum

 
den bosch museum
Musea.
Het SM's is een must voor designers het museum met moderne kunst van de gemeente Den Bosch. Het museum is geopend vanaf mei 2013 op een nieuwe locatie in hartje Den Bosch. Samen met het Noordbrabants Museum maakt het SM's deel uit van het nieuwe Museumkwartier. Het Jheronimus Bosch Art Center is gevestigd in de voormalige Sint Jacobskerk. Het museum is een mooi samenspel de tentoonstelling komt goed tot zijn recht in deze locatie. De stijl van Jeroen Bosch is erg bijzonder te noemen voor de periode waarin Bosch leefde. Zijn werk is dan ook wereldwijd bekend.
Oeteldonks Gemintemuzejum.
Het Nationaal Carnavalsmuseum Oeteldonks Gemintemuzejum zal u met open armen ontvangen. Bert van Heeswijk secretaris museum Den Bosch. Vandaag waren wij als eerste bezoekers uit het Krabbegat getuige van een mooi opgezette tentoonstelling in jullie museum in Oeteldonk.
Den Bosch bezienswaardigheden top 10.
Naast de vele horeca bedrijven in Uilenburg vind je hier enkele van de leukste winkels van Den Bosch. Het Noordbrabants Museum is zoals de naam al doet vermoeden een museum dat volledig geweid is aan Noord-Brabant. Met name aan de kunst en cultuur uit deze provincie maar ook over de lange interessante geschiedenis van de streek. Het museum is gevestigd in een voormalig Militair Gouvernement. In 2013 heeft het vernieuwde Noordbrabant museum zijn deuren geopend en vormt het samen met het Stedelijk museum s-Hertogenbosch het museum kwartier. In het museum zijn onder andere kunstwerken te vinden van Pieter Breughel en Vincent van Gogh.
Museum Slager Drie generaties Bossche schilders Museum Slager.
Museum Slager te s-Hertogenbosch toont schilderijen en voorwerpen afkomstig van acht schilders in drie generaties uit de Bossche familie Slager.
De Gruyterexpositie in museum Den Bosch Bastion-Oranje Den Bosch.
Voer hieronder uw emailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief. De Gruyterexpositie in museum. Van oktober 2000 tot februari 2001 hield het Noordbrabants Museum een expositie over De Gruyter mede nav de verwerving van een grote De Gruytercollectie en met het oog op de inrichting van een zaal over Brabantse ondernemingen. Laatste artikelen binnen de categorie De Gruyterexpositie in museum. De Gruyterexpo/afdeling in Brabants Museum. Gepubliceerd op 29-07-2004 Gewijzigd op 21-03-2010. Deze pagina geeft een kort indruk van de expositie die van oktober 2000 tot februari 2001 in het Noordbrabants Museum werd gehouden.
Noordbrabants Museum tot één uur s nachts open voor Jeroen Bosch Omroep Brabant.
DEN BOSCH Om toch nog meer mensen aan kaartjes te helpen voor de grote Jeroen Bosch-expositie blijft het Noordbrabants Museum in Den Bosch de komende tijd tot één uur s nachts open. Dat levert 15.000 extra kaartjes op. In het laatste weekend 7 en 8 mei is de tentoonstelling zelfs 38 uur aan één stuk geopend. Visoenen van een Genie in Den Bosch is de grootste Jeroen Bosch-expositie tot nu toe. Zeventien grote schilderijen van de middeleeuwse Bossche meester en een groot aantal tekeningen zijn voor het eerst in de geschiedenis samen te zien. De stad Den Bosch herdenkt met de expositie de vijfhonderdste sterfdag van Jeroen Bosch.
Musea Bezoek s-Hertogenbosch.
Niet alleen het Museumkwartier is een aanrader om te bezoeken je vindt in de stad nog veel meer prachtige musea zoals het Jheronimus Bosch Art Center Museum Slager en wat dacht je van het Oeteldonks Gemintemuzejum. Ja in s-Hertogenbosch kun je terecht voor een groot aanbod van kunst en cultuur. Ga op pad en ontdek de vele musea die de stad rijk is! 5211 HT Den Bosch. Jheronimus Bosch Art Center. Nationaal Carnavalsmuseum Oeteldonks Gemintemuzejum. Zusters van Orthenpoort 20.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Den Bosch.
kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Deelgebieden in en om. Pagina 1 2 3 4. Lekker lezen in Heusden. Bibliotheek Heusden is dé plek voor leren en ontmoeten. Alles weten over Vught en haar historie kom naar Vughts Museum in Vught! Harry Potter fans opgelet!

Contacteer ons