Zoeken naar openingstijden winkels den bosch

 
openingstijden winkels den bosch
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Shoppen in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
5211 GL s-HERTOGENBOSCH. Meer dan 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen. Bekijk hier alle winkels bekijk hier de actuele openingstijden. Één dag Den Bosch is niet lang genoeg? Boek hier een overnachting. Wat te doen. Top 10 must sees.
Winkelopeningstijden Den Bosch.
Winkelopeningstijden Den Bosch. Winkels mogen volgens de algemene winkeltijdenwet open zijn op werkdagen tussen 06.00 en 22.00 uur en op zon en feestdagen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Openstelling op 1e Pinksterdag, 1e Paasdag, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag is niet toegestaan.
Den Bosch Openingstijden Openingstijden en sluitingstijden van winkels en musea in Den Bosch vindt u hier!
Vind hier wat de openingstijden in Den Bosch zijn. U wilt toch niet voor een dichte deur komen te staan bij uw bezoek aan één van de musea of een dagje shoppen in Den Bosch? Openingstijden en sluitingstijden Den Bosch Winkels.
Winkeltijden Gemeente s-Hertogenbosch.
Van maandag tot en met zaterdag mogen winkels voor publiek open zijn tussen 6.00 en 22.00 uur. Op 4 mei Dodenherdenking, Goede Vrijdag en op 24 december Kerstavond moeten winkels om 19.00 uur dicht zijn. Donderdag is koopavond in de binnenstad. Extra koopavonden in de binnenstad worden niet door de gemeente, maar door winkeliersvereniging Hartje Den Bosch vastgesteld.
Koopzondagen en avonden.
Tijd: t/m 2100: uur. Houd er rekening mee dat sommige winkels gesloten kunnen zijn of aangepaste winkeltijden hebben. Onder het winkelen in het centrum van Den Bosch kom je verschillende culturele bezienswaardigheden tegen die de moeite waard zijn om te bezichtigen.
Den Bosch Openingstijden en winkels in Den Bosch.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Winkels in Den Bosch. Winkels in Den Bosch kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Den Bosch. Winkelcentra in Den Bosch.
Koopzondag Den Bosch 2018 Koopzondagen.NET.
In Den Bosch zijn op een koopzondag de meeste winkels open tussen 1200: en 1700.: De data voor de gemeente Den Bosch zijn bijgewerkt op 31 december 2017. Lees hier 3 belangrijke mededelingen om teleurstelling te voorkomen! Winkelen in Den Bosch.

Contacteer ons