Meer resultaten voor winkels open den bosch

 
winkels open den bosch
Hoe handig: dit zijn de extra koopavonden in Den Bosch!
Den Bosch heeft daarom extra koopavonden, zodat je niet hijgerig na je werk nog alles moet afstruinen. Woensdag 29 november tot en met 21.00 uur. Donderdag 30 november tot en met 21.00 uur. Vrijdag 1 december tot en met 4 december tot 21.00. Vrijdagavond 8 december kun je shoppen tot 23.00 uur tijdens Late Night Shopping. Dinsdag 19 december tot en met vrijdag 22 december tot 21.00. Tweede kerstdag zijn de winkels van 12.00 tot 18.00 uur open. Zondag 24 zondag 31 december zijn de winkels de gehele dag open.
Winkeltijden Gemeente s-Hertogenbosch.
Van maandag tot en met zaterdag mogen winkels voor publiek open zijn tussen 6.00 en 22.00 uur. Op 4 mei Dodenherdenking, Goede Vrijdag en op 24 december Kerstavond moeten winkels om 19.00 uur dicht zijn. Donderdag is koopavond in de binnenstad. Extra koopavonden in de binnenstad worden niet door de gemeente, maar door winkeliersvereniging Hartje Den Bosch vastgesteld.
Koopzondag Den Bosch 2018 Koopzondagen.NET.
In Den Bosch zijn op een koopzondag de meeste winkels open tussen 1200: en 1700.: De data voor de gemeente Den Bosch zijn bijgewerkt op 31 december 2017. Lees hier 3 belangrijke mededelingen om teleurstelling te voorkomen! Winkelen in Den Bosch.
Den Bosch Openingstijden Openingstijden en sluitingstijden van winkels en musea in Den Bosch vindt u hier!
Vind hier wat de openingstijden in Den Bosch zijn. U wilt toch niet voor een dichte deur komen te staan bij uw bezoek aan één van de musea of een dagje shoppen in Den Bosch? Openingstijden en sluitingstijden Den Bosch Winkels.
winkelcentrum Arena Den Bosch Welkom in het winkelcentrum Arena s-Hertogenbosch!
Je bent elke dag welkom in Arena Den Bosch. Het winkelcentrum is ook zondags geopend. Onderstaande openingstijden gelden voor de meeste winkels van Arena. Kijk voor de exacte openingstijden per winkel op de winkelpagina. 12.00 18.00 uur. Dinsdag t/m vrijdag.
Koopzondagen en avonden.
Tijd: t/m 2100: uur. Houd er rekening mee dat sommige winkels gesloten kunnen zijn of aangepaste winkeltijden hebben. Onder het winkelen in het centrum van Den Bosch kom je verschillende culturele bezienswaardigheden tegen die de moeite waard zijn om te bezichtigen.
Den Bosch Openingstijden en winkels in Den Bosch.
Winkels in Den Bosch kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Den Bosch. Winkelcentra in Den Bosch. Winkelcentrum De Rompert. Winkelcentrum Helftheuvel Passage. Woonboulevard in Den Bosch. Woonboulevard De Bossche. De online winkelstraat die altijd open is!
Winkelopeningstijden Den Bosch.
Parkeren Den Bosch. Uit in Den Bosch. Transferium De Vliert. Transferium Vlijmenseweg Willemspoort. Winkelopeningstijden Den Bosch. Winkels mogen volgens de algemene winkeltijdenwet open zijn op werkdagen tussen 06.00 en 22.00 uur en op zon en feestdagen tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Contacteer ons