Meer resultaten voor restaurant den bosch

 
restaurant den bosch
Restaurant Citrus Den Bosch.
menu's' kunnen alleen per tafel worden besteld en om de kwaliteit van de gerechten te garanderen is het mogelijk á la carte te eten tot maximaal 5 gasten. mocht u vegetariër zijn of speciale dieet wensen hebben dan houden we hier graag rekening mee.
Restaurant Djoyn in Den Bosch vind je op de Orthenstraat 55.
Bij al dit lekkers serveren we smaakvolle, duurzame en biologische wijnen en verschillende bieren, waarvan drie biologische van de tap. De biologische losse theesoorten zorgen voor smaak en beleving en bij ons drink je de duurzaamste koffie van Nederland. meer over Djoyn.
Dit zijn de 6 beste restaurants van Den Bosch volgens Lekker 2018!
Jeroen Boschplein 6. Bekijk meer: restaurants en horeca. Het kleine restaurant Citrus bevindt zich in de binnenstad van Den Bosch, tegenover de Korte Putstraat. Dit tentje stond in 2016 voor het eerst in de prestigieuze Lekker-gids en blijft daar dit jaar staan.
Pollevie Restaurant Den Bosch, Lunchen, Wijnbar en Brasserie.
Wo Woensdag 1200: 0100.: Do Donderdag 1200: 0100.: Vr Vrijdag 1200: 0100.: Za Zaterdag 1600: 0100.: Zo Zondag 1300: 0100.: SCHAEPEN We zijn bij Pollevie dol op schaap! Zo hadden we maandenlang schapenvlees op de kaart staan en is deel van.
Le Méridien Frans restaurant in Den Bosch, Korte Putstraat.
Een avond genieten in een compleet ge-restyled, sfeervol en intiem restaurant, gelegen in de Korte Putstraat in het hartje van Den Bosch. Zie, beleef en proef de sfeer en gastvrijheid welke zo kenmerkend zijn voor ons restaurant in Den Bosch.
Restaurant Den Bosch Allerlei Visserij Korte Putstraat.
s-Hertogenbosch staat bekend om de mensen, gezelligheid en het bourgondische genieten, want Den Bosch is een van de meest gastronomische must" visits" die wij in Nederland kennen. Dat vind je allemaal terug in het meest gezellige restaurant straatje van Nederland.:
Restaurant LUX s-Hertogenbosch.
Frank, Esther en Jeroen zetten met hun losse stijl het begrip gastvrijheid opnieuw neer. Iedereen bij Lux voelt dat en vult dat op eigen wijze in. Natuurlijk moeten eten en bediening perfect zijn, maar een topavond maken we juist met de details.
Restaurant In den Zevenden Hemel Restaurant Den Bosch.
Restaurant Welkom In den Zevenden Hemel. In den Zevenden Hemel Restaurant Den Bosch. In den Zevenden Hemel is een gastronomisch restaurant gelegen ten midden van de Korte Putstraat in s-Hertogenbosch. Voorzien van een keukenbrigade die gebruik maakt van authentieke producten in samenspel met de nieuwste kooktechnieken.

Contacteer ons