Vragen over bezichtiging

Na de ontvangst neemt de gids u mee naar de vestibule, waar een korte film u meer informatie geeft over de voormalige bewoners en hun betekenis voor het paleis. Daarna bezoekt u de Oranjezaal (ca. 20 minuten). Uw totale bezoek duurt maximaal 1,5 uur.

U krijgt een rondleiding in de Oranjezaal. De andere vertrekken van het paleis zijn voor publiek niet toegankelijk.

De Oranjezaal is opengesteld voor publiek van 7 september tot en met zondag 1 november. De Oranjezaal is met een geldig entreebewijs en legitimatiebewijs gratis te bezichtigen op het tijdstip dat op uw ticket staat.
Op dit moment zijn de eerste 3 weken volgeboekt. Het is nu niet meer mogelijk om voor deze periode kaarten te reserveren. Nieuwe tickets zijn van 14 september 08.00 uur voor de periode 28 september t/m 4 oktober.

Vragen over het boeken van tickets

Het is alleen mogelijk om via internet tickets te reserveren. Als het niet lukt om naar de volgende stap in het boekingssysteem te komen, kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Zo kunnen er tegelijkertijd met u tientallen andere mensen bezig zijn met het bestellen van tickets. Wij vragen u dan het later nogmaals te proberen. Het kan ook zijn dat de tickets voor de komende 3 weken zijn uitverkocht. In dat geval kunt u het over ca. een week opnieuw proberen, dan zijn er weer nieuwe tickets verkrijgbaar.

Dit is helaas niet mogelijk. We willen iedereen een eerlijke kans geven om een ticket te reserveren voor de tijdelijke openstelling van de Oranjezaal.

Het ruilen, wijzigen of annuleren van tickets is niet mogelijk. U kunt eenmalig tickets reserveren en deze zijn gebonden aan een tijdstip en datum, en alleen te gebruiken in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. De naam op elk ticket dient overeen te komen met de naam op het legitimatiebewijs. Indien dit niet het geval is krijgt u geen toegang.

Het is helaas niet mogelijk om bij de entree tickets te verkrijgen. De tickets kunt u alleen via deze website bestellen.

Dit is helaas niet mogelijk. De tickets kunt u alleen via deze website bestellen.

Het is helaas niet mogelijk een gemaakte reservering te wijzigen. Door de verwachte drukte zijn reserveringen niet om te boeken.

Vragen over de toegangelijkheid van de Oranjezaal

De Oranjezaal is te bereiken via ca. 20 treden en er is één kleine lift aanwezig. Het paleis is, mede vanwege veiligheidsaspecten, niet toegankelijk voor scootmobielen en rollators. Wel zijn enkele rolstoelen aanwezig zodat u daar gebruik van kunt maken. Wij vragen u bij uw reservering aan te geven of u de zaal met een eigen of geleende rolstoel wilt bezoeken.
In de ontvangstruimte buiten het paleis is een gecombineerd dames- en mindervalidentoilet aanwezig.

Er zijn geen speciale voorzieningen. Indien u een gebarentolk meeneemt, dient deze persoon zelf ook een geldig ticket en legitimatiebewijs te hebben. Hulphonden zijn welkom.

De rondleiding is minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Dit is helaas niet mogelijk. De Oranjezaal is niet toegankelijk voor kinderwagens en buggy's.

Dit is helaas niet mogelijk. In verband met de verwachte drukte is het slechts mogelijk om uw auto te parkeren op het tijdstip dat op uw parkeerstrook staat vermeld. Dit tijdstip sluit aan op de door u gereserveerde rondleiding.

U kunt zich identificeren met een geldig paspoort, een geldige identiteitskaart of een geldig rijbewijs.

Diverse vragen

De rondleidingen en informatie zijn alleen in het Nederlands.

Het is nergens in en rondom het paleis toegestaan te fotograferen en te filmen.

Het is niet toegestaan te eten of te drinken in de Oranjezaal. Er is geen horecavoorziening op het terrein aanwezig. Wel kunt u een flesje water in de winkel kopen.